Цитати
“ ...Но ние ќе разговараме да создадеме општество ... засновано од индивидуалци, не од етнички групи, од граѓани, не од малцински групи... “
 
* * *
 
“ ...Да бидеш претседател и да бидеш свештеник е сосема иста работа. Мораш да ги соединуваш луѓето од различно потекло и со различни мислења. Луѓето се препираат и има многу навреди во црковните заедници исто така. Не треба само да им проповедаш, туку и да им служиш, да ги водиш, да страдаш со нив ... Јас имам многу важна  морална улога - да ги водам, да ги охрабрувам луѓето, да знаат што е добро, а што лошо и да ги натерам луѓето да си веруваат... “
Boris Trajkovski Boris Trajkovski Boris Trajkovski Boris Trajkovski
Престојни настани
Актуелно

 
 

 


 

   Интернет донации

 


 

 

 

 

 

 

 

   
Моментално посетители: 2
Вкупно посетители: 267536


| Најава
 

© 2006, The Boris Trajkovski International Foundation

nike free 5.0 nike free 4 nike free 4.0 v2 nike free 4.0 v3 Nike Free 5.0 Breathe Nike Free 5.0 V4 Nike Free 5.0+ Nike Free Run 4 Nike Free 5.0 2015 Nike Free Run 4 womens Nike Free 5.0 womens Nike Free running 2015 oakley sunglasses oakley sunglasses oakley sunglasses sale 2015 oakley sunglasses sale cheap oakley sunglasses oakley sunglasses outlet oakley sunglasses discount cheap oakley half jacket 2.0 sunglasses oakley half jacket 2.0 xl oakley jawbone sunglasses 2015 jordan retro jordan 2015 retro 2015 jordan 11 gamma jordan 11 bred jordan gamma 11 2015 jordan 5 retro jordan 4 retro 2015 jordan shoes 11 retro jordan jordan 3 fire red jordan shoes 2015 lebron 12 low
642-627 642-631 642-637 642-642 642-647 642-648 642-651 642-652 642-654 642-655 642-661 642-681 642-691 642-731 642-732 642-736 642-737 642-741 642-742 642-746 642-747 642-770 642-775 646-392 646-393 646-561 646-562 646-563 646-573 646-574 646-578 646-580 646-588 646-589 646-590 646-653 646-656 646-671 646-967 646-976 646-985 648-232 648-238 648-244 648-247 648-375 648-385 650-026 650-027 650-032 650-042 650-059 650-082 650-125 650-126 650-127 650-128 650-148 650-153 648-247 648-375 648-385 650-026 650-027 650-032 650-042 650-059 650-082 650-125 650-126 650-127 demo 650-128 demo 650-148 demo 650-153 demo 650-154 demo 650-155 demo 650-156 demo 650-157 demo 650-159 demo 650-173 demo 650-175 demo 650-177 demo 650-178 demo 650-179 demo 650-180 demo 650-195 demo 650-196 demo 650-251 demo 650-256 demo 650-261 demo 650-281 demo 650-286 demo 650-292 demo 650-293 demo 650-294 demo 650-295 demo 650-296 demo 650-297 demo 650-298 demo 650-299 demo 650-302 demo 650-302 demo 650-303 demo 650-304 demo 650-312 demo 650-316 demo 650-322 demo 650-325 demo 650-328 demo 650-331 demo 650-367 demo 650-368 demo 650-369 demo